Никол Шерцингер с участие в мюзикъла "Булевардът на залеза", този път на Бродуей

Бившата вокалистка на групата The Pussycat Dolls Никол Шерцингер ще направи своя дебют на Бродуей по-късно тази година с мюзикъла "Булевардът на залеза" на Андрю Лойд Уебър.

Новината бе съобщена в Instagram профила на шоуто и гласи: "Бродуей 2024. Никол Шерцингер, Том Франсис, Грейс Ходжет-Янг и Дейвид Такстън участват в мюзикъла на Андрю Лойд Уебър "Сънсет булевард", преобразен от режисьора Джейми Лойд. Вземете своите билети." Все още не е посочена дата за дебютната постановка в Ню Йорк, но според The New York Post първото представление ще бъде през ноември.

45-годишната изпълнителка ще се завърне в ролята на Норма Дезмънд в бродуейската постановка на мюзикъла, режисирана от Джейми Лойд. Шерцингер се превъплъщаваше в образа на Норма в лондонската версия на "Булевардът на залеза" на Уест Енд, също режисирана от Лойд. Мюзикълът се играе в Лондон от септември миналата година. Постановката получи ласкави отзиви от критиката, а "Ню Йорк таймс" нарече изпълнението на Шерцингер "определящо кариерата й".

През 2016 г. Никол Шерцингер имаше възможност да участва в новата постановка на Бродуей на мюзикъла "Котките" на Андрю Лойд Уебър. Певицата трябваше да играе Гризабела, но се оттегли в последния момент и беше заменена от победителката в "Х Фактор" Леона Луис. Шерцингер преди се е превъплъщавала в образа на Гризабела в лондонската постановка на мюзикъла.

Свързани новини

Григор Димитров спечели титлата в Лондон

20.11.2017

Никол Шерцингер става Мария Магдалена

01.11.2011

Никол Шерцингер май смени Люис Хамилтън

20.10.2011