Дженифър Лопес разплака носителката на "Оскар" Бри Ларсън

Носителката на "Оскар" Бри Ларсън сбъдна една от мечтите си да се запознае с любимката си Дженифър Лопес, като по време на вълнуващата им първа среща тя не успя да сдържи сълзите си.

Емоционалният момент се случи на червения килим преди церемонията по връчването на наградите "Златен глобус". Докато Бри даваше интервю пред репортера на тв канала "Entertainment Tonight", към тях се присъедини Джей Ло, която щеше да отговаря на въпроси след нея. Камерите уловиха всяка една секунда от вълнението на Ларсън, която се просълзи от момента, в който видя, че латино  дивата започва да се изкачва по стълбичките към импровизирания мини подиум и осъзна, че ще се присъедини към тях.

"Боже Господи, ще се разплача. Заради нея пожелах да бъда актриса. Не, ще се разплача",откровено призна Бри.

В момента, в който застана само на сантиметри от Джей Ло, актрисата побърза да ѝ сподели възхищението, което изпитва към нея.

"Ти означаваш толкова много за мен. Аз съм ти огромен фен. Гледах "Селена" и заради него поисках да бъда актриса. Винаги си означавала толкова много за мен. Това беше моята мечта. Благодаря ти. Твоята работна етика е невероятна, благодаря ти", заяви Бри, а след това двете актриси се прегърнаха.

Дженифър пристигна на церемонията "Златен глобус" заедно със съпруга си Бен Афлек, като двойката беше в компанията на близкия му приятел Мат Деймън и неговата половинка Лусиана.

Свързани новини

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Дженифър Лопес с турне в САЩ

19.02.2024

Джей Ло представи филма си

16.02.2024

Джей Ло е истински професионалист

07.02.2024

Джей Ло с нова песен

05.02.2024