K.Lina се връща към визията на 80-те в римейка на "ГОТ Е!" на Братя Аргирови

Преди броени дни певицата Калина Баткова, по-известна с артистичния си псевдоним K.Lina, представи своя най-нов проект - римейк на класиката "ГОТ Е!", в колаборацията на нейните създатели - Братя Аргирови.
 
 
Идеята за този интересен съвместен проект възниква миналото лято, по време на концерт на Братя Аргирови в Пловдив, където K.Lina остава впечатлена от въздействието на музиката на двамата върху различните поколения в публиката. Именно това вдъхновение подтиква певицата да инициира съвместна работа върху римейк на хитовия сингъл и, с огромно желание и доверие от страна на музикалния дует, песента е пренаписана за два дни в Милано, Италия, в студиото на една от най-популярните италиански рок групи - Negramaro.
 
 
Визуалната концепция на придружаващия песента видеоклип е вдъхновена от 80-те години на миналия век - ерата, в която Братя Аргирови са считани за един от най-известните музикални дуети в България, както и от популярните американски ситком продукции. Видеоклипът и сценографията са дело на режисьора Румен Русев, оператор на видеото е Давид Вълков, а снимките са от Боряна Дживджанова и Дико Желев.
 
 
Клипът е с участието и на група млади български актьори, сред които Антон Порязов ("Под прикритие"), Калоян Минев ("Лъжите в нас"), Марин Рангелов ("Откраднат живот"), Мадлен Чайлева, Михаела Денчева, танцьорът Алекс Агостин, както и барабанистката Пламена Християнова.
 
 
Новият текст към "ГОТ Е!" е дело на K.Lina, а оригиналният припев - на двамата братя Светослав и Благовест Аргирови. По музиката са работили както тримата артисти, така и Елия Замболин.

Свързани новини

Стоичков празнува рожден ден с песен

09.02.2024

K.Lina с нов проект

27.01.2022

K.Lina с личен нов сингъл

16.04.2021

Отново "До вчера" на братя Аргирови

17.06.2020