Дженифър Лопес поздрави Бен Афлек за Деня на бащата

На фона на слухове за раздяла Дженифър Лопес публикува признание към Бен Афлек.

На 16 юни, в Деня на бащата, очаквано Бен Афлек бе забелязан в компанията на децата си и бившата си съпруга Дженифър Гарнър. 51-годишният актьор има три деца от Гарнър - Вайълет на 18 г., Серафина на 15 г., и Самуел на 12 г.  Отношението между Афлек и децата на настоящата му съпруга, обаче, явно също са прекрасни, защото именно в празничния ден Дженифър Лопес реши да изненада всички със свой пост в социалните мрежи. Споделяйки черно-бяла снимка на актьора в своята история в Instagram, поп дивата написа под снимката: ''Нашият герой! Честит ден на бащата.''

Публикацията на Лопес дойде на фона на нарастващи спекулации относно състоянието на брака на двойката, като различни медии съобщават, че тя и Афлек в момента живеят под отделни покриви и имат брачни проблеми. По-рано този месец се появиха съобщения, че двете звезди са обявили за продажба имението си в Бевърли Хилс на стойност 60,8 милиона долара, което са закупили заедно миналата година.

Въпреки упоритите слухове, двойката, която сключи брак през 2022г., не дава официални изявления и по никакъв начин не демонстрира публично, че има някакъв разрив в отношенията им. Те присъстваха заедно на церемонията по завършване на гимназията на сина на Бен Афлек - Самуел миналата сряда. Поп звездата също бе забелязана да обядва с доведената си дъщеря Вайълет в Бевърли Хил в четвъртък.

Дженифър Лопес също така поздрави и своя баща за празника.

Свързани новини

Заради мижав интерес

03.06.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Дженифър Лопес с турне в САЩ

19.02.2024

Джей Ло представи филма си

16.02.2024

Джей Ло е истински професионалист

07.02.2024