Wiz Khalifa и приятелката му очакват първото си дете заедно

Wiz Khalifa скоро ще стане татко на момиче. Рапърът и приятелката му Ейми Агилар използваха Деня на бащата, 16 юни, за да обявят прекрасната вест.

Това ще бъде първо дете на двойката. Khalifa вече има един син от моделката Амбър Роуз. В публикация в Instagram, 36-годишният изпълнител написа ''Момиче на път'', заедно с непринудена снимка на двойката. Бъдещите родители бързо получиха много подкрепа и мили коментари от известни приятели, които коментираха публикацията.

''Добре дошли в Da Girl Dad Club'', написа Лудакрис в коментарите.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Wiz Khalifa (@wizkhalifa)

 

Бившата приятелка на Халифа Амбър Роуз - с която имат син Себастиан Тейлър, на 11 години - също поздрави двойката. "Нямаме търпение да се запознаем с нея!", написа 40-годишната моделка.

''Прекрасна мама'', коментира Роуз публикацията, която Агилар сподели в собствения си акаунт в Instagram. Агилар обяви бременността си с модни снимки за бременни жени, показвайки наедрялото си коремче в елегантни рокли.

Не се знае точно от кога датира връзката между Wiz Khalifa и Ейми Агилар, но се смята, че дваматасе срещат от около пет години, тъй като най-старата снимка на двойката заедно е публикувана в акаунта на Агилар в Instagram през октомври 2019 г.