Марая Кери пусна нова песен по повод годишнина от албума "Rainbow"

Марая Кери зарадва феновете със специален подарък - разширено издание на обичания албум от дискографията ѝ, "Rainbow". Повод за появата му е 25-та годишнина на оригинала. 

В съдържанието наред с поредица от нови ремикси на някои от мега хитовете на суперзвездата, като "Heartbreaker" и "Thank God I Found You", е включено и чисто ново парче, озаглавено "Rainbow's End".

"Когато албумът "Rainbow" беше пуснат за първи път, заглавната песен беше като мечтан антракт, който чувствах като обнадеждаващ завършек на едно шеметно емоционално пътуване. Винаги съм се надявала, че един ден ще намеря края на моята дъга… Не съм сигурна дали съм успяла, но с #Rainbow25, се опитах да го постигна!", споделя поп иконата.

Марая Кери продуцира "Rainbow’s End" с Дейвид Моралес, който стои и зад два от ремиксите за специалното издание заедно с Жермен Дюпри. Албумът включва и соло версия на финалната песен ''Thank God I Found You'', която в оригинала е изпълнена заедно с Joe и 98 Degrees. В албума е включена и неиздаваната досега песен ''There For Me'', която Кери пише за своите фенове. 

Свързани новини

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Ирландката е с посмъртна номинация

13.02.2024

Коледният дух завладя и Белия дом

03.01.2024

Вечният коледен хит отново на върха

21.12.2023

Сама на Коледа

20.12.2023