Дженифър Лопес направи крачка назад с турнето си

Дженифър Лопес отмени лятното си турне This is Me…Live, което трябваше да бъде първото ѝ от пет години насам, седмици преди да тръгне на път. Турнето бе част от мултимедиен проект на изпълнителката, на който тя трябваше представи новия си албум и едноименен филм.

Представители на Лопес обявиха, че турнето на поп звездата в Северна Америка и Канада, което трябваше да стартира този месец, се отменя: ''Дженифър си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели.'' Изявлението беше последвано от лична послание на поп звездата към феновете:

''Аз съм напълно отчаяна и съсипана от това, че ви разочаровах. Моля, повярвайте ми, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви се реванширам и всички отново ще бъдем заедно. Обичам ви всички толкова много. До следващия път...'', написа Лопес.

Канселирането на турнето ѝ идва месеци, след като стана ясно, че концертите на Джей Ло не не се радват на силен интерес и насред все по-упоритите слухове, че бракът ѝ с Бен Афлек не върви и двамата са пред развод.

Първоначално латино дивата обяви, че ще свие обиколката си в САЩ, изваждайки някои от градовете от предварителната програма. Лопес отмени концертите си в Кливланд, Хюстън, Ню Орлиънс, Атланта, Тампа, Роли и Нашвил. Но изглежда, че тактиката не се е отразила върху продажбата на билети.

Свързани новини

На фона на слухове за раздяла

18.06.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024

Дженифър Лопес с турне в САЩ

19.02.2024