Селена Гомес обясни за разгорещения разговор с Тейлър Суифт по време на наградите ''Златен глобус''

Вече минаха няколко дни от церемонията по връчването на наградите Златен глобус. Все още обаче нещо не дава мира на феновете - за какво си шушукаха Селена Гомес и Тейлър Суифт така разгорещено.

Двете приятелки и актриси привлякоха вниманието на мрежата с емоционалния им разговор, хванат на видео по време на наградите Златен глобус. Феновете смятат, че са говорили за Кайли Дженър и Тимъти Шаламе. Някои фенове казват, че ако човек се загледа ще може да прочете по устните на третата жена в разговора, че тя казва: ''Тимоти''. Следва нескрита реакция на шок от страна на Тейлър Суифт. Една от теориите е, че Селена поискала снимка от Тимъти Шаламе, но той отказал. Много от феновете на звездите коментираха, че отказът му бил повлиян от новото му гадже Кайли Дженър, която била против той да се снима с жената, с която в миналото се е карала.

 

 

Е! News стигнаха дотам, че публикуваха в Instagram снимка със заглавие ''Клюкарстваше ли Селена Гомес за Кайли Дженър и Тимъти Шаламе на наградите "Златен глобус"? Ето истината.''

Гомес се включи в коментарите на E! News от 9 януари за изясняване.

''Нееееееееееееееееееееееееееееееее, казах на Тейлър за двама мои приятели, които са във връзка. Не че това ви е работа'', отговори тя.

Неин близък пък коментира пред Cosmopolitan: "Изобщо не е говорила за Тимъти или Кайли, тя дори не се засече с тях тази вечер".

Актьорът от "Уонка" също даде обяснение. Пред TMZ той призна, че със Селена "никога не са се карали и са в добри отношения". След "скандала", който се породи заради разговора, Селена заяви също, че си взима почивка от социалните мрежи. "Ще се съсредоточа върху това, което наистина има значение", написа на "стори".

Суифт и Гомес имаха момичешка вечер на наградите "Златен глобус". Към двете се присъединиха Кели Телър и Ема Стоун. Суифт присъства на церемонията, след като нейният концертен филм ''Taylor Swift: The Eras Tour'' беше номиниран за наградата за кинематографични и касови постижения.Гомес беше номинирана за най-добро представяне на актриса в телевизионен сериал - мюзикъл или комедия, а шоуто ѝ "Only Murders in the Building" бе номинирано за най-добър телевизионен сериал - мюзикъл или комедия. Нито Гомес, нито Суифт спечелиха в съответните категории, но не реакциите на загубите привлякоха вниманието на феновете през цялата вечер.

Свързани новини

Ново 20

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Ново от Селена Гомес

29.03.2024

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024