След тригодишна пауза Ариана Гранде се завърна нов сингъл

Добра новина за феновете на Ариана Гранде още в началото на годината. 30-годишната поп звезда пусна "Yes, And?" след тригодишна пауза от музиката. Новият сингъл е силно повлиян от Мадона.

Ариана Гранде е използвала класиката на Мадона от 1990 г. "Vogue" като основа за новата си песен. Младата звезда не веднъж е казвала, че е голяма почитателка на поп иконата и дори изпълняваше "Vogue" по време на турнето си "Нoneymoon" през 2015 г. Тя се появи и като изненадващ гост на сцената по време на турнето на Madonna "Rebel Heart". Младата изпълнителка е споделяла в интервюта, че много се възхищава на продължителността на кариерата и влиянието на Madonna в музиката. Тя също така признава, че поведението и цялостната нагласа на поп кралицата са много подобни на нейните.

Очаква се това да е първи сингъл от нов албум. Предишният, "Positions", излезе през 2020 г.  До 12 януари Гранде все още нямаше своя музика от три години насам, но е участвала в няколко колаборации, включително в саундтрака на филма Don't Look Up, ремикс на песента Save Your Tears с The Weeknd и ремикса на Die For You на Starboy. Тя също така е включена в коледните хитове It's Was a... (Masked Christmas) с Джими Фалън и Megan Thee Stallion, както и Santa, Can't You Hear Me с Кели Кларксън от 2021 година. През август миналата година певицата отпразнува 10 години от дебютния си албум Yours Truly, пускайки нова негова версия, в която са включени няколко записа на живо. 

През последните години Гранде се фокусира върху другите си начинания, включително актьорската си кариера и развитието на козметичния бранд REM Beauty. 

Миналия месец тя изрази благодарността си за 2023 година, която нарече ''една от най-трансформиращите, най-предизвикателните, но най-щастливата и най-специалната година от моя живот досега''.  Певицата също така информира феновете за процеса зад седмия ѝ студиен албум миналия месец, споделяйки колекция от снимки и видео в Instagram.

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024

Известните личности с перфектни носове

18.01.2024