След 20 години певицата Адел отново се качи на метро

Адел се е почувствала отново като тийнейджърка, когато през декември 2023 г. е предприела първото си пътуване с метрото от дълги години. Певицата призна, че се е страхувала да се качи в лондонското метро цели 20 години.

По време на неотдавнашния си концерт в Лас Вегас Адел обясни, че не се е возила в метрото от бомбените атентати през 2005 г., при които загинаха 52 души, а над 700 бяха ранени. "Метрото ми напомня на тийнейджърските години, но след атентата, спрях да се возя. Страхувах се".

Въпреки това носителката на Грами успява да преодолее страха си, при това, когато вече била известна. "В една петък вечер много бързах за среща. Трябваше да стигна до мястото за 45 минути, а трафикът беше ужасен. Качих се в метрото, но бях с маска. В интерес на истината с мен бяха много охранители и няколко приятели, но всички бяхме много незабележими и се чувствах спокойно. Никога няма да повярвате, но дори си позволих да дремна."

Изпълнителката на "Hello" добави, че ѝ е харесало да вземе метрото след толкова много години. "А после стигнах до O2 и трябваше да мина през хиляди и хиляди хора", спомня си Адел. "Тогава хората започнаха да ме разпознават, но аз нямах време".

Този разказ се случва след категоричността на звездата, че не би се върнала повече в Обединеното кралство заради лошото време, припомня британското издание Metro. "Имам много лоша сезонна депресия", каза тя пред The Hollywood Reporter преди месеци. "Предпочитам слънчев Лос Анджелис".



 

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023

Защо замерват артистите на сцената?

11.07.2023