Бритни Спиърс се извини на Джъстин Тимбърлейк за разкритията за връзката им

Бритни Спиърс се извини за някои от нещата, които е написала в мемоарите си "Жената в мен" и които може да са били неприятни за някого, в т.ч. и за Джъстин Тимбърлейк, с когото бяха заедно между 1999 г. и 2002 г.

В книгата си, която излезе на пазара миналата година, Бритни направи серия от експлозивни разкрития за бурната им връзка. Тя отправи множество обвинения срещу бившия си в мемоарите си от 2023 г., включително критикувайки песента му от 2002 г. "Cry Me a River" за това как я е накарал да изглежда. Поп певицата написа, че той я е принудил да направи аборт, когато е забременяла и че с действията си я е накарал да изглежда пред широката общественост като "блудница, която е разбила сърцето на златното момче на Америка", когато са се разделили.

Изненадващо след извинението, постът на поп принцесата продължава с похвали за бившия си след представянето на новия му сингъл и участието му в шоуто на Джими Фелън. 

"Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си. Ако съм обидила някого от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам... Също така исках да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк "Selfish". Толкова е добра и защо всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно, се смея толкова силно??? Ps "Sanctified също е уау", написа тя.

Коментарът на Спиърс се появи малко след като нейни заклети фенове започнаха акция, в която стриймваха и купуваха нейната песен от 2011 г. “Selfish”, за да попречат на новия сингъл на Тимбърлейк със същото заглавие да влезе в класациите. Така в четвъртък, когато излезе парчето на певеца, песента на Бритни от албума ѝ "Femme Fatale" влезе в Топ 40 на класацията на iTunes за САЩ. В петък следобед нейното изпълнение се изкачи до първото място, като измести Тимбърлейк на трета позиция. 

Свързани новини

Броени дни до новия албум на Тимбърлейк

08.03.2024

Джъстин Тимбърлейк идва в Европа

07.03.2024

Джъстин Тимбърлейк с нова песен

21.02.2024

Тимбърлейк с подарък за феновете

07.02.2024

Бритни Спиърс загатна за нещо ново

06.02.2024