Мюнхен очаква Адел за 4 концерта през август

За първи път от 8 години британската певица Адел обяви ''лятно турне'' в Европа. Този август тя ще направи 4 концерта на специално изграден стадион в Мюнхен - идея, която тя определи като "малко случайна, но все пак страхотна".

Шоутата ще се състоят на открит стадион в германския град с капацитет 80 000 души на 2, 3, 9 и 10 август. Специализираната арена Munich Messe включва комбинация от трибуни със седящи места и пространство за правостоящи, уточнява Variety. Това ще бъде първият концерт на певицата в континентална Европа след последното ѝ турне през 2016 г. Но звездата каза, че се е изкушила от предложението за "еднократен, специално създаден pop-up стадион, проектиран за каквото и да е шоу, което искам да изнеса", който е "почти в средата на Европа".

"Не бих могла да се сетя за по-прекрасен начин да прекарам лятото си и да завърша този прекрасен етап от живота и кариерата си с концерти по-близо до дома по време на такова вълнуващо лято", написа тя в социалните мрежи.

35-годишната певица трябва да завърши участията си в Лас Вегас на 15 юни. Преди това тя изнесе два разпродадени концерта в Хайд Парк в Лондон през юли 2022 г.

"Не мисля, че ще запиша албум в скоро време. Но следващия път, когато го направя, ще дойда където и да живееш", казва Адел в неотдавна публикувано фен видео, обещавайки по-всеобхватно турне.

Регистрацията за билети за шоутата на Адел в Мюнхен вече е отворена на сайта Adele.com и ще бъде затворена на 5 февруари. Феновете ще получат линкове за закупуване ден по-късно, а билетите ще бъдат пуснати в продажба от 7 февруари. Общата продажба ще стартира на 9 февруари.

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023

Защо замерват артистите на сцената?

11.07.2023