Джъстин Тимбърлейк сподели откъс от песен в предстоящия си албум

На 31 януари Джъстин Тимбърлейк навърши 43 години. Носителят на 10 награди ''Грами'' реши да отпразнува рождения си ден като направи подарък на феновете си.

Певецът сподели кратък откъс от една от песните в предстоящия си албум Everything I Thought It Was, който излиза на 15 март.

"Днес е рожденият ми ден и никой не може да ми казва какво да правя, така че ето фрагмент от любимия ми антракт от песен в новия ми албум "Eitiw". "Съжалявам, но не съжалявам" казвам на моя екип. Ще се видим довечера".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Justin Timberlake (@justintimberlake)

Последователите му в социалната мрежа използваха случая освен да харесат откъса от парчето, също и да му оставят в коментарите пожелания за рождения ден. Сред тях беше и половинката на Taylor Swift, Travis Kelce, който е приятел на Timberlake.

"Ако това е само откъс... мога само да си представям колко страхотно звучи целият албум", написа един фен. 

Съпругата на Тимбърлейк, Джесика Бийл, също не пропусна да отбележи празника му с пост в Instagram, като към селекция от техни снимки и забавни клипчета, написа: "Винаги те подкрепям. Честит рожден ден, скъпи". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jessica Biel (@jessicabiel)

Двамата с актрисата се ожениха през 2012 г. Имат и двама синове. Миналия уикенд в "Saturday Night Live" певецът изпълни новия си сингъл "Selfish" и още една песен от новата колекция - "Sanctified". Вечерта в деня на рождения си ден Тимбърлейк имаше и концерт пред публика в Ню Йорк. Той изпълни 17 песни, сред тях и още една от новия му албум, озаглавена “My Favorite Drug”.

Свързани новини

Броени дни до новия албум на Тимбърлейк

08.03.2024

Джъстин Тимбърлейк идва в Европа

07.03.2024

Джъстин Тимбърлейк с нова песен

21.02.2024

Бритни Спиърс: ''Много съжалявам"

02.02.2024

Нова песен, албум и турне

30.01.2024