Шангри Ла се завръщат с нова песен и видео - "Озирис"

След немалко години в тишина, Шангри Ла прави заявка за впечатляващо завръщане с новата си песен и клип "Озирис". 
 
 
За времето извън светлините на прожекторите, Шангри Ла не само не се е отказала да преследва мечтите си, но и доста последователно е развивала търсенията си в по-съвременно звучене, аранжимент и представяне на новия материал. Затова "Озирис" не е просто нова песен - това е нов път, по който групата тръгва с чудесна енергия, стил и смисъл. 
 
 
Музикални експерти, имали възможността да чуят песента предпремиерно коментират така: "Хубавото е, че пак сте си вие - дори и след всичките години. Разумно помъдрели, но не и изоставили красотата на мелодията. Шангри Ла не става без запомнящи се мелодии. Не бих добавил нищо, не бих махнал нещо. И това го пиша, докато слушам за четвърти път. Елегантността и сложността на вашите аранжименти и ефекти винаги е била забележителна. Така е и сега."
 
 
Самият клип представлява съчетание на онази естетика и емоция, която направи възможно за групата да бъде забелязана преди време, в комбинация с енергията и ентусиазма от новото начало на Шангри Ла.
 
 
Видеото е дело на Милен Петров и Димитър Кичуков и накратко разказва класическа за рок музиката история на група, която отдавна не е била наблизо.

Свързани новини

Откраднаха изключителни китари!

28.12.2010