Goo Goo Dolls се завръщат с новия сингъл "Beautiful Lie"

Goo Goo Dolls се завърнаха с новия сингъл "Beautiful Lie", продуциран от честия им сътрудник Алекс Алди (Passion Pit, Magic Man, Holy Ghost!).
 
Фронтменът и основател на Goo Goo Dolls – Джон Резник, казва за мелодичното парче: "Песента е отклонение от последния ни албум Chaos In Bloom. Това е проста песен, много приятна. Усетих я много свежа и се надявам да ви хареса."
 
 
На 13-ти февруари групата, известна със завладяващите си изпълнения на живо, ще се върне отново на път с поредица от хедлайн концерти в Австралия и Нова Зеландия. Шоутата следват мащабното турне на групата в Северна Америка през 2023 г., включващо специални гост-изпълнения от O.A.R. и Fitz and the Tantrums.
 
 
Миналия септември групата отпразнува 25-годишнината от излизането на своя емблематичен албум Dizzy Up The Girl. Той изстреля групата до мейнстрийм успех, с над 6 милиона продадени копия в цял свят. Оттогава изданието стана 5-кратно платинено в САЩ и включва пет сингъла, влезли в топ 10, включително хитови песни като "Iris", "Slide" и "Black Balloon".
 

Свързани новини

Goo Goo Dolls с нов албум

01.11.2023

Нов албум от Goo Goo Dolls

01.08.2022

Goo Goo Dolls с нов албум през май

25.03.2016