Песента на Ариана Гранде ''Yes, And?'' с ремикс версия с Марая Кери

След като през януари Ариана Гранде пусна ''Yes, And?'', сега певицата издава и ремикс версия на сингъла в колаборация със своя идол – Марая Кери. Ремиксът излезе преди броени часове.

Гранде сподели новината в социалните мрежи още преди дни, след като и двете певици смениха профилните си снимки в Instagram с такива, показващи само очите им. По-късно изпълнителката на "Positions" публикува снимка, на която е заедно с Кери, а в посланието към нея потвърди колаборацията.

''Не мога да повярвам, че пиша тези думи. Yes, And? Remix с участието на единствената и неповторима, кралица на сърцето ми и мое вдъхновение @mariahcarey!!!!!!!!!!!”, пише Ariana. "Думите просто не са достатъчни. Благодаря ти от сърце за тази сбъдната мечта и за това, че ще поръсиш с твоята гениалност и магия моята мъничка песен, @mariahcarey. Това означава повече за мен, отколкото някога ще мога да изразя, и нямам търпение всички да го чуят! Обичам те вечно!!!!!!''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

Въпреки цялото това вълнение, Ариана не за първи път си партнира с музикалната дива. През 2020 г. двете се събраха заедно с Дженифър Хъдсън, за да направят нова версия на коледната песен на Кери ''Oh Santa!''. Младата изпълнителка нарече Марая Кери свой "идол и вдъхновение" още през 2012 г., когато изпълни кавър на хита ѝ ''Emotions''.

''Yes, And?'' е водещ сингъл от предстоящия албум на Ариана Гранде Eternal Sunshine, който ще излезе на 8 март. Песента оглави американската класация Billboard Hot 100 след премиерата си през януари. Това превърна певицата в първия изпълнител в историята на чарта, който се класира в Топ 10 с водещия сингъл от всеки от албумите си.

Свързани новини

След повече от 20 години на върха...

27.06.2024

Марая Кери празнува годишнина от албум

17.06.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024