Шакира издава нов албум след 7 години пауза

Шакира ще издаде първия си нов албум от седем години. Той ще носи името Las Mujeres Ya No Lloran, в буквален превод – ''Жените вече не плачат''. Датата за премиерата е 22 март.

Проектът бележи и дебютното ѝ издание на винил, като ще има четири различни варианта с различни снимки на обложката. 47-годишната латино певица сподели в социалните мрежи:

''Създадох го с всички вас и заради вас – моята глутница вълци, които бяхте до мен. Създаването на това произведение е алхимичен процес. Докато пишех всяка песен, се възстановявах. Докато ги пеех, сълзите ми се превърнаха в диаманти, а уязвимостта ми в сила.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira)

Предстоящият албум на Шакира включва 16 песни, от които 8 чисто нови, 1 ремикс и 7 абсолютни хита, сред които "TQG" с Карол Джи, "Te Felicito" с Раув Алехандро и "Copa Vacía" с Мануел Туризо.

Заглавието на албума е намигване към овластяващите текстове от популярното парче на певицата с Bizarrap ''Bzrp Music Sessions, Vol. 53'', където тя заявява на испански ''las mujeres ya no llora, las mujeres facturan'', което в превод означава ''жените вече не плачат, те правят пари''. Песента се появи след шумната раздяла на звездата с футболиста Жерар Пике през 2022 г. след близо 11 години заедно. Те имат двама синове.

 
Предишният албум на Шакира беше El Dorado, който излезе през 2017 г. Той прекара пет седмици на върха на американската класация за латино албуми и произведе хитовете “Chantaje” с Малума, “La Bicicleta” с Карлос Вивес и “Deja vu” с Принс Ройс.

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Фен на Шакира беше арестуван пред дома й

17.01.2024

Откриха статуя на Шакира

02.01.2024

Нейната гледна точка

28.11.2023