Най-мащабното концертно шоу на Графа с лятно турне из страната

Това лято Влади Ампов-Графа ще подари неповторими музикални преживявания на феновете си в пет български града. 
 
 
Любимата звезда пренася емоцията в страната и прави осъществяването на турнето на световно ниво реалност. Актуалното шоу на Графа, подготвяно близо година и представено на Национален стадион "Васил Левски" миналата есен, ще зарадва феновете в България. Откриващият концерт е в Стара Загора на 28 юни (Летен театър), следват Русе – 18 юли (Летен театър при Военен клуб), в Летните театри във Варна и Бургас Графа ще пее съответно на 28 и 30 юли, а закриващото шоу е в Античен театър – Пловдив на 11 август.
 
 
Идеята за турнето идва след грандиозния успех на концерта на Графа на националния ни стадион през септември 2023. Екипът на Графа работи месеци наред, за да представи неповторима продукция, която включва уникални сценични и мултимедийни решения, участие на най-добрите български музиканти, редица екологични инициативи, танцьори, перфектни звук и осветление. 
 
 
Естественият ход на събитията е положените усилия и постигнатия резултат да бъдат надградени, а публиката извън София да има възможността да гледа шоуто, създадено с много любов, отдаденост и професионализъм. В момента екипите работят за адаптацията му спрямо сцените в различните градове, но гарантират, че всички елементи от него ще бъдат запазени.
 
Билетите са турнето вече са в продажба в мрежата на Eventim. 

Свързани новини

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023

Концертът на Графа наближава

27.09.2023