Ариана Гранде издаде и втори вариант на най-новия си албум

Изминаха само няколко дни, откакто Ариана Гранде издаде седмия си албум "Eternal Sunshine". Но изненадите от певицата продължават.
 
Гранде изпълни обещанието, дадено през изминалите дни, и изненадващо пусна това, което самата тя определи като ''леко луксозна'' версия на новия ѝ албум, включваща четири допълнителни песни, включително дуетът ѝ с Марая Кери в сингъла ''Yes, and?'' и сътрудничество с Трой Сиван в ''Supernatural''. Разширената версия на албума включва и акустична версия на „Imperfect For You“ и акапелна версия на „True Story“. 
 
 
Преди дни "Eternal Sunshine" се изстреля на върха на класацията за най-стриймвани албуми на Spotify веднага след издаването, превръщайки се в най-стриймвания албум за един ден досега тази година.
 
 
Гранде се завърна на сцената в събота вечерта, когато изпълни новите песни ''We Can't Be Friends (Wait For Your Love)'' и ''Imperfect For You'' в "Saturday Night Live". Втората песен беше представена от нейната майка Джоан Гранде. Звездата изпълни и пародия на "Moulin Rogue" с колегата си от предстоящия филм с нейно участие "Wicked", Боуен Янг, който е част от екипа на предаването. 

Свързани новини

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024

Известните личности с перфектни носове

18.01.2024