Ариана Гранде издаде и втори вариант на най-новия си албум

Изминаха само няколко дни, откакто Ариана Гранде издаде седмия си албум "Eternal Sunshine". Но изненадите от певицата продължават.
 
Гранде изпълни обещанието, дадено през изминалите дни, и изненадващо пусна това, което самата тя определи като ''леко луксозна'' версия на новия ѝ албум, включваща четири допълнителни песни, включително дуетът ѝ с Марая Кери в сингъла ''Yes, and?'' и сътрудничество с Трой Сиван в ''Supernatural''. Разширената версия на албума включва и акустична версия на „Imperfect For You“ и акапелна версия на „True Story“. 
 
 
Преди дни "Eternal Sunshine" се изстреля на върха на класацията за най-стриймвани албуми на Spotify веднага след издаването, превръщайки се в най-стриймвания албум за един ден досега тази година.
 
 
Гранде се завърна на сцената в събота вечерта, когато изпълни новите песни ''We Can't Be Friends (Wait For Your Love)'' и ''Imperfect For You'' в "Saturday Night Live". Втората песен беше представена от нейната майка Джоан Гранде. Звездата изпълни и пародия на "Moulin Rogue" с колегата си от предстоящия филм с нейно участие "Wicked", Боуен Янг, който е част от екипа на предаването. 

Свързани новини

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024

Известните личности с перфектни носове

18.01.2024

Ариана Гранде вдъхновена от Мадона

12.01.2024