Бионсе обяви името на новия си кънтри албум

Бионсе напълно се е потопила в кънтри стила на живот. Кънтри хита ѝ "Texas Hold ‘Em" не слиза от върха на британската класация за сингли вече трета седмица. А Бионсе стана първата чернокожа жена, оглавила класацията за кънтри музика на Billboard. Звездата вече има официално заглавие за новия си албум.
 
 
Кънтри колекцията ще се казва Cowboy Carter и ще излезе на 29 март. Заглавието беше обявено на официалния уебсайт на американската певица, заедно с подробности за няколко лимитирани издания на CD, винил и бокс сетове. Албумът ще бъде втора част от тройния проект на певицата, който започна с Renaissance (2022).
 
Би обяви новия албум след реклама с нейно участие, излъчена по време на Супербоул миналия месец. Тийзър към новия ѝ албум беше публикуван в Instagram и завършваше с надпис: Act II, 03.29 (Албумът на Бионсе от 2022 г. Renaissance често е наричан Act I: Renaissance). Тогава Бионсе издаде и две песни от него - оглавилата класациите ''Texas Hold ‘Em'' и ''16 Carriages''.
 
 
Засега за албума няма други подробности, но тези дни кънтри легендата Доли Партън разкри, че Бионсе е записала своя версия на нейната класика ''Jolene'' и предположи, че вероятно изпълнението ще бъде част от кънтри албума по-младата певица.

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Броени дни до новия албум на Тимбърлейк

08.03.2024

Кралица Би с огромен успех в кънтрито

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024