Неочакван кариерен завой: Кание Уест ще прави... порно

Кание Уест планира да отвори порно студио, което да кръсти Yeezy Porn. 
 
Новината за новото бизнес начинание на рапъра идва пет години след като той сам призна, че е пристрастен към филмите за възрастни, пише life.dir.bg. Тогава той сподели, че съжалява, че е прекарвал толкова много време в гледане на порно, обявявайки, че манията му буквално "разби семейството ми". Е, изглежда, че разкаянието му е останало в миналото, а представител на изпълнителя обяви, че той се надява да отвори студиото си още това лято.
Според спекулациите, на компрометирания рапър му се налага да прибегне до това начинание, защото почти е загубил всичките си пари, след като в последните години заради расистки, антисемитски и всякакви публични изявления и скандали всички фирми, с които работеше, оттеглиха подкрепата си, което му струваше над 1.5 милиарда долара.
 
Към това трябва да добавим и продължаващите дела срещу него от служители в неговата "Академия Донда", заведени заради всевъзможни нарушения - от ниско или никакво заплащане на учителите, до тормоз над децата в "академията", включително забрана да ползват столове, да ядат друго, освен суши, и да ползват химически хигиенни препарати, което, освен всичко, създало и проблеми с хигиената.
 
В начинанието Уест ще си партнира с ветерана в индустрията Майк Моз, който е бивш съпруг на порно актрисата Сторми Даниелс. Нейното име стана известно по цял свят, след като в публичното пространство излезе информацията, че Доналд Тръмп ѝ е платил сериозна сума, за да не говори за сексуален контакт, който по нейни думи двамата са имали преди повече от две десетилетия.
 
Решението на рапъра да навлезе в порно индустрията обаче не се прие с охота от всичките му фенове. "Продаде душата си на дявола", пишат част от почитателите му, които са по-духовно ориентирани. Те неведнъж са го критикували и заради начина, по който облича съпругата си Бианка. Бившата архитектка рядко оставя нещо на въображението, тъй като дрехите, които Уест ѝ налага да носи, са най-често символични.

Свързани новини

Илон Мъск изпъди Кание Уест от Twitter

02.12.2022

Разводът на светската двойка е факт

30.11.2022

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Кание Уест и Мерилин Менсън пак заедно

01.02.2022