Стенли, Михаела Маринова и Боро Първи на сцената на "Парк фест" тази година

От 13-ти до 16-ти юни парк "Студентски" в столицата ще бъде домакин на седмото издание на "Парк фест"
 
Тази година фестивалът ще бъде открит от музикалната легенда на българската сцена – Васил Найденов. Както винаги, в програмата са включени имена на артисти от широк жанров спектър, така че публиката от всички възрасти да се чувства като у дома си на "Парк фест". В рамките на четири дни доброто настроение ще дирижират със своите концерти още Стенли, Михаела Маринова и Боро Първи. Освен големите музикални звезди, на сцената на фестивала ще блестят и някои от най-ярките млади български изпълнители.
 
Една от вълнуващите атракции на фестивала ще бъде най-високото виенско колело, което някога е било поставяно в София – с височина от над 22 метра. Тази уникална забележителност ще предостави на посетителите невероятна гледка към града и Витоша, създавайки незабравими спомени.
 
Традиционно, "Парк фест" ще бъде с целодневна програма, която ще предложи множество безплатни спортни и творчески класове, еко активности и забавления за малки и големи. Сред тях са и образователни занимания, които ще провокират младите умове с интерактивни научни демонстрации и експерименти. Арт базарът ще представи творби на родни автори и занаятчии, предлагащи уникални изделия и произведения на изкуството.
 
Очакват ви и множество семейни игри, след които със сигурност ще си тръгнете със скъп спомент и усещане за сплотеност. Специални предизвикателства за предвидени и за домашните любимци.
 
"Парк фест" е с вход свободен, което го прави достъпен за всички и обещава да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с радост, креативност и много усмивки. 
 

Свързани новини

Винаги добра комбинация

22.05.2024

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Нов сингъл от певицата

14.12.2023