CNN показа как Diddy бие приятелката си през 2016, той се извини, че бил в "тежък момент"

Клип с насилие над жена от страна на рапъра Шон "Диди" Комбс бе разпространен от CNN в края на миналата седмица.
 
 
Посегателството е извършено през 2016 г. в хотел в Лос Анджелис, а жертвата е вече бившата приятелка на Комбс, Касандра "Каси" Вентура, напомня life.dir.bg. Видеото, което медията разпространи, е от охранителни камери и се вижда как изпълнителят удря, блъска, рита и влачи тогавашната си половинка. 
В края на 2023 Каси заведе дело срещу него по обвинение в сексуално насилие, побой и трафик на хора. Адвокатът на Комбс тогава определи обвиненията ѝ като "лъжи". Ден след внасянето на иска на Вентура в съда, тя и рапърът постигнаха извънсъдебно споразумение и до процес не се стигна. Финалната му позиция беше твърдение за абсолютната му невинност.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

 
След като клипът стана публично достояние и се разчу обаче, рапърът се извини публично. В Инстаграм профила си Шон заяви, че поведението му е непростимо и добави, че е отвратен от това, което вижда. "Толкова е трудно да се връщам към най-тежките моменти от живота си. Бях ударил дъното, но няма да търся извинения за постъпката си - поведението ми в това видеo е непростимо и поемам пълна отговорност за действията си", каза той. "Потърсих професионална помощ. Ходих на терапия и рехабилитация, помолих Бог за неговата милост и прошка. Толкова съжалявам." От видеото не става ясно дали е молил за милост и прошка и жертвата си. Не става ясно и дали щеше да си отправи тази похвална самокритика, ако не беше притиснат до стената от изтеклото видео.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

 
Той не коментира и това, че докато записът не стана публично достояние, беше лъгал публично за истината за инцидента, не коментира и информацията, която се появи, че навремето е платил 50 хиляди долара, за да получи записите от хотела. Източници коментират, че записът вероятно е бил част от личния архив на изпълнителя и е бил открит при няколкото претърсвания, които полицията направи в имотите му в Лос Анджелис и Маями. Предполага се, че така записът е "изтекъл" до медиите.
 
Шон "Диди" Комбс е основател на лейбъла Bad Boys Records. Той е сред най-влиятелните продуценти в индустрията, както и успешен изпълнител. Има и собствена марка дрехи.

Свързани новини

Проблемите му се задълбочават

26.03.2024

Посягал ли е Пъф Деди и на мъже?

28.02.2024

След редица обвинения в изнасилване

13.12.2023

P Diddy отново стана Puff Daddy

27.03.2014

P. Diddy иска да купи ТВ канал

11.03.2014