Селин Дион издава официалния саундтрак към документалния си филм

В чест на незабравимата си музикална кариера, Селин Дион обявява премиерата на oфициалния саундтрак към документалния си филм "I AM: CELINE DION". 
 
Това издание ще излезе малко преди дългоочаквания дебют на проекта в онлайн платформата Prime Video на 25 юни 2024г. и ще бъде налично на CD и в цифров формат от 21 юни 2024 г. и на двоен винил от 9 август 2024 г.
 
 
Саундтракът представлява колекция от 20 песни, 13 от които са най-големите хитове на суперзвездата, любими на феновете и до днес, като "The Power of Love", "My Heart Will Go On" и по-новата "Love Again". Останалите 7 са музикални композиции, специално написани за продукцията от прочутия виолончелист Реди Хаса и продуцирани от Алберто Фабрис. Емоционалният проект е резултат от съвместно усилие на един отдаден екип да почете личността Селин Дион, и да представи ярко нейната забележителна история. 
 
I AM: CELINE DION - съдържание:
Main Theme - Artist Always 
The Power Of Love
Pour que tu m’aimes encore
A New Day Has Come
The Episode 
J'irai où tu iras
Because You Loved Me
The Diagnosis 
River Deep, Mountain High
Mama Дион 
Zora sourit
My Heart Will Go On
All By Myself
The Awakening 
Ashes
Swallows 
Love Again
Je crois toi
I’m Alive
Talea 
 
"Искам да благодаря на композитора Реди Хаса, на неговия близък сътрудник Алберто Фабрис и на всички музиканти, които споделиха невероятния си талант с нас", казва 5-кратната носителка на награди "Грами".
 
"I AM: CELINE DION" ни дава суров и честен поглед върху борбата на легендарната певица с болестта, която променя живота ѝ. Този вдъхновяващ документален филм, който служи като любовно писмо до нейните фенове, подчертава музиката, направлявала живота ѝ, като същевременно показва устойчивостта на човешкия дух. 
 

Свързани новини

Селин Дион представи филма си през сълзи

18.06.2024

Завръщането на легендата

23.04.2024

И Селин Дион с автобиографичен филм

06.02.2024

Селин Дион има нужда от подкрепа

23.06.2023

Ще видим ли Селин Дион отново на сцената

15.06.2023