Радост, любов и щастие в новия албум на Rag'n'Bone Man

Месец, след като Rag'n'Bone Man пусна своя първи самостоятелен сингъл от три години насам - "What Do You Believe In?", той открехна вратата и към предстоящия му албум, който ще носи същото име.

Rag'n'Bone Man описва "What Do You Believe In?" като албум, наблягащ на стиловете хип-хоп, соул и блус. Фокусирайки се върху темите за любовта, загубата, надеждата и себеанализа, певецът-композитор призовава слушателите да размишляват върху собствените си убеждения и емоции. В изявление за издаването на албума, споделя: 

"What Do You Believe In?" е резултат на това, което чувствам в този момент, в точно този период от житейския ми път - той представлява радост, любов и щастие."

За написването на албума английският певец пътува, за да се срещне с композитори и текстописци в Лондон, Лос Анджелис и Ню Йорк. 

"Като автор се чувствам отговорен към аудиторията си да облека скучните прилагателни "тъжен" и "щастлив" в много по-интригуващи изрази. Трябва да заведеш хората на малко пътешествие - това е в общи линии истинският живот“, продължава той. „Писането на песни винаги е продължение на моите емоции".

Малко след излизането на "What Do You Believe In?", което се очаква на 18 октомври, Rag'n'Bone Man ще тръгне на турне. Първо ще зарадва феновете си в родната Великобритания с няколко концерта, а след това ще обиколи няколко големи града в Европа – Хамбург, Амстердам, Берлин и др., а Париж ще запази за финалното шоу.

Рори Чарлс Греъм, както е истинското му име, завладява света с дебютния си албум Human, който става четири пъти платинен в Обединеното кралство и мултиплатинен в други 27 държави, превръщайки се в най-бързо продавания дебютен албум от мъж изпълнител през това десетилетие. А последният му проект Life By Misadventure дебютира на №1 и прекарва 7 седмици в Топ 10, което го превръща в най-бързо продавания албум на солов артист през 2021 г. 

С над 9 милиарда стрийма в световен мащаб, Rag'n'Bone Man е глас, който е признат по цялото земно кълбо. Сега, с емоционалната изповед "What Do You Believe In?", той се завръща към корените си, като същевременно изследва нови творчески територии.

Свързани новини

Англичанинът отново е тук

27.05.2024

Rag'n'Bone Man се завръща

26.08.2022

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

Rag'n'Bone Man представи новия си албум

07.05.2021

Ново от Rag'n'Bone Man

25.03.2021