Disney концерт "Вълшебна музика от филмите" ни пренася в любимите истории наесен

На 12 октомври 2024 г. от 18:30 ч., зала 1 на НДК ще се огласи от вълшебни мелодии по време на впечатляващото събитие Disney концерт "Вълшебна музика от филмите". 
 
Потопете се в чудния свят на Disney с Виктор Ибришимов, Керана, Криста, Веси Бонева, Момчил Степанов и Теодор Койчинов, чиито гласове ще оживеят под акомпанимента на Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов.
 
Следвайки традицията да представя най-обичаните истории и герои на Disney, този концерт обещава да превърне зала 1 на НДК в свят на магия и мечти. От любими класики като "Пепеляшка" и "Красавицата и Звяра" до популярни заглавия от последно време като "Замръзналото кралство" и "Смелата Ваяна", всяка песен ще върне в душите на зрителите емоциите и радостта от детството.
 
Всеки от изпълнителите внася своя собствена нотка талант и очарование в това грандиозно представление. От мощните и прочувствени гласове на солисти като Виктор Ибришимов, Керана, Криста, Веси Бонева, Момчил Степанов и Теодор Койчинов, публиката ще бъде запленена от всеки един детайл на това изключително събитие.
 
Врачанска филхармония ще бъде големия акомпаниращ оркестър на вечерта, като ще вдъхне живот на музиката на Disney с нейните магически и фини хармонии. Под талантливата диригентска палка на Христо Павлов залата ще се превърне в истинско царство на мелодиите и радостта.
 
Disney концертът "Вълшебна музика от филмите" е събитие, което нито един любител на историите на Disney или на качествената музика не бива да пропуска.
 
Билети за Disney концертът "Вълшебна музика от филмите" на 12 октомври 2024 г. в зала 1 на НДК могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и онлайн на eventim.bg на цени от 65 лв. до 120 лв.
* Деца до 7 год. възраст влизат без билет и с придружител, но нямат право да ползват отделно седящо място.
 

Свързани новини

Еди Мърфи с втори брак

18.07.2024

В обувките и дрехите на принцеса Даяна

28.06.2024

Global Music Report - резултатите

22.03.2024

В очакване на звездно бебе

12.03.2024

Бой банда от 80-те години се завръща

11.03.2024