Шакира блести по време на изпълнението си в полувремето на Копа Америка

Шакира официално направи своя дебют на Копа Америка по време на полувремето на финалния мач в неделя (14 юли). В разгара на двубоя между Аржентина и Колумбия, звездата превзе стадион "Хард Рок" в Маями Гардънс, Флорида, със смесица от стари и нови хитове.

Алехандро Домингес, президентът на CONMEBO, каза преди това в изявление: "Шакира е необикновена южноамериканска звезда, която заслепи целия свят. Нейните песни се пеят и танцуват във всяко кътче на планетата, превръщайки нейното изкуство в глобален феномен, който преминава граници и се радва на милиони хора."

Облечена в сребристи дрехи колумбийската изпълнителка стартира шоуто си с "Hips Don't Lie", а по средата на парчето извика "Обичам те, Колумбия". Заобиколена от 12 танцьори – както жени, така и роботи – тя продължи с "Te Felicito", "TQG" и "Puntería", където също показа безупречните си танцови умения. Именно скорошният й сингъл "Puntería", с участието на Cardi B, беше избран за официална песен в отразяването на Копа Америка на TelevisaUnivision.

По телевизията на футболното игрище се показваха 3D статуи на големи вълци и скъпоценни камъни, които обграждаха сцената като море.

Шакира е пяла на много известни спортни събития, включително Световната купа, Купа "Дейвис", NBA All Star и Супербоул, но това е първата ѝ изява на най-стария международен футболен турнир. Това е също и първият път, когато футболен мач включва шоу на полувремето в стил Супербоул, по-дълго от 15 минути. Но организаторите се възползваха от факта, че тазгодишната Копа Америка се проведе в САЩ, където шоутата на полувремето са обичайни.

Шакира ще стартира световно турне през ноември, като началото е в Калифорния. Това ще бъде първата и мащабна музикална обиколка от 2018 г.

Свързани новини

Колумбийката ще покори Copa América

11.07.2024

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира слага край на сълзите

16.02.2024

Фен на Шакира беше арестуван пред дома й

17.01.2024