Джо Джонас с първи сингъл от предстоящия си албум

Джо Джонас, от групата Jonas Brothers, се подготвя да издаде първия си солов албум от 13 години и подготвя почвата за проекта с "Work It Out". Изпълнителят обяви сингъла по-рано този месец в Instagram. 

"Едновременно съм развълнуван и емоционален, докато се подготвям да издам нова музика“, написа той в публикацията с живописен планински и езерен пейзаж на заден план. "Благодарен съм да си сътруднича с някои от любимите ми музиканти и творци. Надявам се да намерите толкова щастие и спокойствие, колкото мен, когато слушате тези песни".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от C U P OF J O E (@cupofjoe)

"Work It Out" служи като водещ сингъл към предстоящия му солов проект "Music For People Who Believe in Love", първият му солов албум след "Fast Life" от 2011 г. Воден от парчето написано от Крис Браун "See No More", което достигна номер 92 в Billboard Hot 100, записът се изкачи до номер 15 в Billboard 200. 

"Този ​​албум е празник на благодарността, надеждата и любовта. Тези песни отразяват живота ми от птичи поглед, като признават многото благословии около мен", пише Джо Джонас, обявявайки проекта, който излиза на 18 октомври. "Този албум говори за преживяванията да бъдеш баща, да бъдеш приятел на себе си и на другите, и щастието, което открих в обстоятелството да правя това, което обичам, за да си изкарвам прехраната. Чувствам се невероятно щастлив да пътувам по света и да се свързвам с хората чрез моята музика, както и че имах възможността да работя с някои от най-талантливите музиканти, текстописци и продуценти по този проект".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от J O E J O N A S (@joejonas)

Свързани новини

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

Jonas Brothers с нов сингъл

21.09.2021

Jonas Brothers отново се разделиха

23.02.2021

Jonas Brothers - “Cool”

05.04.2019

Jonas Brothers оглавиха Billboard

13.03.2019