Майли Сайръс прекрати отношенията с баща си

Драмата в семейството на Майли Сайръс достигна нови висоти, след като баща ѝ, Били Рей Сайръс, я нарече "дявол" и "мръсница" в шокиращ аудио запис. Това се оказала последната капка, която преляла чашата и певицата окончателно решила да сложи край на обтегнатите отношенията с баща си.

Според източници, Майли не е говорила с Били Рей, откакто майка ѝ Тиш подаде молба за развод през 2022 г., след 28 години брак.

"Не съществува адекватно обяснение, което да оправдае факта, че един баща нарича дъщеря си с подобни имена. Всякакви следи от уважение, което Майли изпитваше към баща си, изчезнаха. Той е мъртъв за нея", споделя източник, пише DailyMail.

В записа, Били Рей говори за себе си в трето лице, преди да насочи вниманието си към дъщеря си Майли, казвайки: "Всички знаят, че този дявол е мръсница." След това той продължава да нарича бившата си съпруга Тиш "лъжкиня и измамница."

"Честно казано, Майли не е изненадана, че тези думи излязоха от устата му. В момента, тя е разстроена, тъжна и безразлична едновременно. Категорично отказва да приеме извинения от баща си", казват още запознатите.

Друг шокиращ запис подкрепя твърденията на новата-бивша съпруга на Били, Файърроуз, че е била малтретирана по време на седеммесечния им брак. В него се чува как той й крещи и сипе ругатни от всякакво естество. След като записът придоби популярност, Били Рей се извини в публикация, в своя "Инстаграм" профил, като призна, че това е неговият глас. "Не бях с акъла си", написа той. Той многократно наричаше Файърроуз измамница, която се опитва да превземе кариерата му, живота му. "Узурпира името Сайръс за собствена изгода. Ще се видим в съда", завърши той. Публикацията му в социалните медии, обаче, не включваше нищо за ругаенето му по адрес на Тиш и Майли.

Свързани новини

"Легендите" на Дисни

14.08.2024

Майли Сайръс в откровено интервю

07.06.2024

След редица презаписвания, хитът е готов

01.03.2024

"Глобален сингъл" за 2023 г. е ...

28.02.2024

Майли Сайръс готви нещо ново

26.02.2024