Hozier се завръща с EP-то "Unaired", чуй го цялото онлайн

Hozier, който наскоро отбеляза първият си №1 хит в Обединеното кралство със сингъла "TooSweet", побеждавайки Бионсе и Бенсън Буун, издава EP-то "Unaired".

Водещият сингъл, който излезе преди дни, е озаглавен "Nobody's Soldier" и бе представен на живо пред развълнуваната публика на Lollapalooza по време на главния сет на Hozier на сцената BudLight в Чикаго на 1 август.

"Unaired" съдържа три неиздавани песни, първоначално записани по време на сесиите за албума "Unreal Unearth", който е №1 по продажби в Обединеното кралство и надминава целия британски Топ 5 в седмицата на издаване.

Освен "Nobody's Soldier", EP-то включва "July" и "That You Are" с участието на завладяващата сирийско-американска фолк изпълнителка Bedouine.

В бележка до феновете ирландският изпълнител казва: "Скъпи мои, искам да благодаря на всеки един от вас за всичко през изминалата година. За мен беше привилегия да пътувам и да бъда посрещнат с толкова много любов и подкрепа. Това беше много специален момент за мен, искрено благодаря на всички. "Nobody's Soldier", която някои от вас може би вече са чули на живо, "July", сестринската песен на "Wildflower and Barley", написана в очакване на отминаването на пандемията, и "That You Are", песен, която имах щастието да напиша с Bedouine в Лос Анджелис. Искрено се надявам да ви харесат тези допълнителни песни. Още веднъж ви благодаря за подкрепата, надявам се скоро да видя някои от вас на концерт!"

Свързани новини

На концерт в Чехия

07.12.2023

Hozier представи най-успешния си албум

22.08.2023

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Hozier се завърна с нова песен

09.11.2022

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022