Тейлър Суифт се срещна с оцелелите след трагедията в Саутпорт

Тейлър Суифт се срещна със семействата на момичетата оцелели след нападението в Саутпорт миналия месец. Това се случи зад кулисите по време на петия си концерт от турнето "Eras" на стадион "Уембли" в Лондон.

Една от майките, Сами Фостър, публикува видео в TikTok на момичетата си Хоуп и Отъм. На кадрите едно от момичетата е с превръзка на ръката, върху която е изписан текста от песента "Cardigan". Майката на поп звездата, Андреа Суифт, също се вижда да позира със семейството на Фостър.

"Огромно благодаря на @TaylorSwift и нейната майка за това, че направиха най-вълшебната вечер възможна за всички нас. Благодарим за това, че дари истинско щастие на Хоуп и Отъм миналата вечер и винаги", пише към серията фотографии майката.

Няма потвърждение с колко от пострадалите деца от Саутпорт се е срещнала Суифт, но след първото шоу на певицата в Лондон на 15 август BBC информира, че "тя се е свързала със семействата на засегнатите от нападението с нож".

На 29 юли 17-годишен младеж нахлу в детска школа по танци по време на урок, посветен на Тейлър Суифт и нападна с нож присъстващите. Три момичета на 6, 7 и 9 години загинаха.

В деня след атаката звездата сподели шока си от случилото се в социалните мрежи и заяви, че не намира думи, за да изрази съболезнованията си към семействата на жертвите.

 

@_samifoster You drew stars around my scars

Свързани новини

Тейлър Суифт би рекорд на Бионсе

12.09.2024

Тейлър Суифт получи ново признание

30.08.2024

Coldplay изпяха песен на Тейлър Суифт

28.08.2024

Доминацията на Тейлър Суифт продължава

26.08.2024

Тейлър Суифт няма да пее във Виена

09.08.2024