Финиъс се завръща с новия албум For Cryin' Out Loud!, ето го и заглавният сингъл

Многократният носител на награди "Грами" и "Оскар", автор на песни и продуцент Финиъс се завръща с чисто нов сингъл и анонс на албума For Cryin' Out Loud!.
 
Вторият му самостоятелен студиен проект, който ще бъде издаден на 4 октомври, се ражда от поредица студийни сесии на живо в Лос Анджелис, които събират в една стая някои от най-близките му приятели и колеги. Сингълът "For Cryin' Out Loud!" е придружен от официално музикално видео, създадено от известния сценарист и режисьор Айзък Равишанкара. 
 
 
За разлика от дебютния си албум Optimist, който включва инструментали, написани и изпълнени единствено от Финиъс, във For Cryin' Out Loud! той разширява творческите си хоризонти, отклонявайки се от манталитета на продуцент и преминавайки към класическа студийна/групова среда.
 
Успехът на колекцията Hit Me Hard and Soft на сестра му Били Айлиш го затвърди като един от най-награждаваните млади продуценти и автори на песни. По-рано тази година Финиъс взе втория си Оскар за песента "What Was I Made For". 
 
Той прави и своя телевизионен дебют като автор на музика за предстоящия лимитиран сериал на Apple TV+, "Disclaimer".
 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Били Айлиш и Финиъс с "Оскар"

29.03.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022

Finneas с нов сингъл и албум

18.10.2021