Еминем споделя кадри от живота си в нов видеоклип

Еминем и Джели Рол обединяват сили за първи път в "Somebody Save Me". Това е финалната песен на албума The Death of Slim Shady (Coup De Grâce). Месец след премиерата на парчето, изпълнителите представят официалния видеоклип, който е емоционална визуализация за живота на Еминем.

"Somebody Save Me" служи като тъжен завършек на новия проект на рапъра, като Джели Рол изпява ангелски припев, семплиращ хита му "Save Me". След излизането на парчето, Джели Рол се разчувства, когато поставя в перспектива момента на работа със своя "герой от детството":

"Винаги съм казвал, че моят герой от детството е някъде между Уили Нелсън и Еминем. Всяка дума, написана от Еминем, съм почувствал дълбоко. Разбирах го и имах чувството, че той ме разбира, което е рядкост, защото през по-голямата част от живота си се чувствах неразбран. Така че можете да си представите моята реакция, когато ми се обадиха, че Еминем ще семплира песента ми в новия си албум. А това, че той използва "Save Me", за да разгледа другата страна на това, което е можело да се случи, ако е позволил на демоните си да победят, ме разплака".

The Death of Slim Shady излезе на 12 юли и се класира на първо място в чарта Billboard 200 с 281 000 продадени албума през първата седмица, което е 11-ият №1 на Em в класацията.

Свързани новини

Тейлър Суифт доминира на MTV наградите

08.08.2024

Поредно признание за Еминем

25.07.2024

Еминем номер 1 в САЩ и Великобритания

23.07.2024

Еминем пуска втори сингъл от новия албум

02.07.2024

''Houdini'' на Еминем към върха

07.06.2024