Тейлър Суифт закри концертите си в Лондон с изненади

Докато отбелязва 15-а седмица на върха в чарта "Билборд" за албуми с "The Tortured Poets Department", Тейлър Суифт подобри и друг рекорд.

Поп звездата закри европейската част от турнето си Eras в Лондон във вторник. Суифт изнесе последния от петте си концерта в столицата на Великобритания, след като през юни представи три други на стадион "Уембли". Така 34-годишната певица изнесе общо осем концерта на "Уембли" и надмина броя на вечерите, в които Майкъл Джексън е правил концерт на същото място по време на турнето си "Bad" през 1988 г.

"Вие току-що ме направихте първият солов артист, който някога е свирил на "Уембли" осем пъти в едно турне", каза Суифт по време на шоуто си. "Никога, никога няма да можем да ви благодарим достатъчно за това".

На финалния концерт от европейския етап от турнето си във вторник Тейлър Суифт отново посрещна специални гости на сцената - към нея се присъединиха водещият вокалист на Bleachers Джак Антоноф, с когото са големи приятели и често пишат музика заедно, и британската певица Флорънс Уелч.

С Антоноф свириха на китари и изпълниха заедно "Death by a Thousand Cuts" от нейния албум "Lover" и "Getaway Car" от "Reputation". Сред множеството колаборации на двамата е хитът "Cruel Summer" и албумите ѝ "1989", "Folklore" и "Midnights", които спечелиха "Грами". Антоноф е също съавтор и продуцент на хита на Swift от 2022 г. "Anti-Hero".

Сигурността пред "Уембли" беше засилена по време на последните концерти на Суифт в Лондон, след като три нейни концерта в Австрия бяха отменени заради предполагаем терористичен заговор.

Свързани новини

Тейлър Суифт би рекорд на Бионсе

12.09.2024

Тейлър Суифт получи ново признание

30.08.2024

Coldplay изпяха песен на Тейлър Суифт

28.08.2024

Тейлър Суифт с голямо сърце

22.08.2024

Тейлър Суифт няма да пее във Виена

09.08.2024