Семейството на Лейди Гага и Майкъл Полански се увеличи

Лейди Гага и нейният годеник, Майкъл Полански, посрещнаха нов член в семейството си. Двойката, която наскоро обяви, че е сгодена. А вече има и нов повод за радост и той е френски булдог. 

По-рано през седмицата екстравагантната певица се похвали с кученцето, като публикува видео в социалната мрежа TikTok. На кадрите са тя и новото попълнение, а текстът към клипа гласи: "Ако светът свършваше, щях да искам да съм до теб."

Името на кучето на този етап остава загадка, което кара феновете да очакват с нетърпение повече подробности.

Новината за новия член на семейството на Гага и Полански идва три години след ужаса, който певицата и актриса преживя с отвличането на кучетата ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

През февруари 2021 г. 20-годишният Джеймс Хауърд Джаксън е осъден на 21 години затвор заради нападение, при което са откраднати френските булдози на певицата. Джеймс заедно с негови приятели са обикаляли Лос Анджелис с намерението да откраднат нечий френски булдог, тъй като породата е скъпа и цената й може да стигне хиляди долари. Те се натъкват на мъж, който разхожда трите кучета на поп звездата близо до Сънсет булевард. Мъжете се втурват към него, като му крещят да остави кучетата. По време на кавгата и след отказ, един от нападателите започва да души мъжа, припомня изданието Hello.

Впоследствие Джаксън стреля с полуавтоматичен пистолет и така осигурява преднина за бягството на съучастниците си. Те успяват да откраднат две от трите кучета на Гага, докато третото се крие в близките храсти. А раненият мъж е изоставен на земята. По-късно стана ясно, че куршумът е пронизал белия му дроб. Има и няколко счупени ребра и прорези по ръцете и краката.

В крайна сметка булдозите са върнати няколко дни по-късно от жена в участъка в Лос Анджелис, след като Гага обяви парична награда в размер на 500 000 долара.

@ladygaga

❄️

♬ Die With A Smile - Lady Gaga & Bruno Mars

Свързани новини

Лейди Гага и Бруно Марс заедно

16.08.2024

Лейди Гага с новини от Олимпиадата

30.07.2024

Лейди Гага откри Олимпийските игри 2024

29.07.2024

Лейди Гага готви нов албум

25.07.2024

Чака ли дете Лейди Гага?

06.06.2024