Шоубизнес

23.07.202413:40

Джо Джонас с първи сингъл от предстоящия си албум

Джо Джонас, от групата Jonas Brothers, се подготвя да издаде първия си солов албум от 13 години и подготвя почвата за проекта с "Work It Out". Изпълнителят обяви сингъла по-рано този месец в Instagram.  "Едновременно съм развълнуван и емоционален, докато се подготвям да издам нова музика“, написа той в... прочети още »
23.07.202412:23

Еминем измести Тейлър Суифт в музикалните класации

След 12 седмици начело в американската класация Billboard 200 Тейлър Суифт беше свалена от върха от "The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)" на Еминем. Подобно на ситуацията в Обединеното кралство, това е 11-ият албум номер едно на рапъра в САЩ, след като от него бяха продадени 281 000 еквивалентни албумни единици през... прочети още »
23.07.202409:48

Глобален ръст на стрийминга на музика, латиното се развива най-бързо

В средата на годината вече се очертават някои тенденции в музиката - има глобален ръст на стрийминга, латино музиката е най-бързо развиващият се жанр в стрийминга в САЩ, увеличение бележи и издаването на албуми на различни физически носители, съобщи Асошиейтед прес. Глобалната музикална индустрия премина прага от един трилион стрийма с... прочети още »
22.07.202416:29

Андреа Бочели празнува 30 години на сцена с новия си албум Duets

Броени дни след звездния си концерт на лондонския фестивал BST Hyde Park, един от най-успешните класически изпълнители на всички времена Андреа Бочели обявява новия си албум Duets, в който са събрани най-обичаните му съвместни проекти, както и чисто нови произведения по случай 30-годишнината му.    Тази колекция от 32 песни,... прочети още »
22.07.202414:51

Крис Мартин: "Това е за Тейлър Суифт, защото тя напусна града...

Coldplay посветиха песента си "Everglow" на Тейлър Суифт по време на концерт в събота в Дюселдорф, Германия. Преди да изпълни парчето им от 2016 г., Крис Мартин посвети песента на Суифт и нейните фенове след като поп иконата имаше концерт в близкия град Гелзенкирхен в петък. "Това е за Тейлър Суифт, защото тя напусна... прочети още »
22.07.202412:36

Продават на търг кръгли слънчеви очила, подарени от Джон Ленън

Кръгли слънчеви очила, подарени от Джон Ленън на мъж, който посетил звукозаписното студио "Аби Роуд", където записвали The Beatles, се предлагат на търг, съобщи Пи Ей мидия/ДПА. Очилата били дадени на мъж, който заедно с приятелката си посетил студиото през 1968 г. Очаква се те да бъдат продадени на цена между 2000 британски лири... прочети още »
22.07.202409:45

Сабрина Карпентър ще промотира албума си и в Европа

Сабрина Карпентър ще промотира новия си албум и в Европа. Миналия месец звездата съобщи, че ще направи турне в САЩ, което ще носи заглавието на шестия ѝ албум "Short n' Sweet". Тази част от обиколката започва на 23 септември в Кълъмбъс, Охайо. Сега обаче певицата разкри радостна новина и за феновете си в Европа, които... прочети още »
19.07.202414:02

Събориха къщата на Антонио Бандерас в Марбея

Антонио Бандерас събори след съдебно решение къщата, която купи в средата на 90-те години в испанския град Марбея, Испания. Там той е изживял най-хубавите моменти от брака си с Мелани Грифит. Сагата започва още през 1995г., когато тогавашният кмет на Марбея - Хесус Жил, построява въпросната къща, макар че мнозина смятат, че той реално няма... прочети още »
19.07.202412:13

ALMA и Алекс Паркър с нов съвместен музикален проект

Двамата вече имат история на успеха като творчески тандем.    Запознават се още през 2022 г. на лагер за писане на песни в Гърция, а често след това ALMA и Алекс Паркър кръстосват пътищата между Букурещ, Лондон и София, за да работят заедно в студио. През последните няколко месеца дори живеят заедно в Лос Анжелис, където отиват,... прочети още »
19.07.202409:36

Мадона поднови работата си по "Кое е това момиче?"

След края на световното си турне Celebration Tour Мадона е подновила работата над сценария за автобиографичния си филм. Певицата публикува в Instagram клип, на който се вижда как е седнала пред класическа пишеща машина. На друг кадър се вижда нещо, изглеждащо като заглавната страница на проекта, за който Кралицата на попа потвърди, че... прочети още »
18.07.202416:50

НАСА изпрати песен на Миси Елиът в Космоса

НАСА изпрати емблематичния хит на Миси Елиът от 1997 г. "The Rain (Supa Dupa Fly)" до Венера. Това е първият път, когато хип-хоп песен е излъчена в космоса. Историческото предаване се е състояло в петък, 12 юли, от лабораторията за реактивни двигатели на НАСА в Калифорния. Използвайки космическата мрежа на агенцията,... прочети още »