Шоубизнес

15.03.202413:29

Bon Jovi с първи сингъл от предстоящия им албум: "Legendary"

Bon Jovi продължават да празнуват своята 40-годишнина и обявиха новия си албум FOREVER, заедно с аудио и видео премиера на сингъла "Legendary".    FOREVER е 16-та студийна колекция на легендарните Bon Jovi, първата от 4 години насам, и ще бъде издадена на 7 юни това лято. Песента "Legendary" е посветена на... прочети още »
15.03.202411:55

Нели Фуртадо и Хуанес се събраха отново за нов хит

22 години след последната им песен заедно, Нели Фуртадо и Хуанес обявиха, че ще си партнират отново в новата композиция ''Gala Y Dalí'', която ще излезе на 28 март.   През 2002 г. двете звезди си партнираха за баладата ''Fotografía'', която успя да се изкачи на върха... прочети още »
14.03.202415:25

Лени Кравиц вече има звезда на Алеята на славата в Холивуд

Във вторник музикантът Лени Кравиц беше почетен с 2774-ата звезда на Алеята на славата в Холивуд.   Дъщеря му Зоуи Кравиц държа реч за своя известен баща пред събралото се множество на церемонията. Тя не пропусна възможността да се пошегува с неговите прозрачни ризи.   "Минали сме през много неща. Видели сме много. Аз... прочети още »
14.03.202412:19

Bulgarian Cartrader, Ковакс и Села Сю се присъединяват към Sofia...

Нидерландската култова изпълнителка Шарън Ковакс, която пристига за първи път в България, очарователната белгийка с прочувствен глас Села Сю и невероятният Bulgarian Cartrader са поредните горещи имена от световната музикална сцена, които ще имаме удоволствието да видим на живо, в рамките на тазгодишното издание на Sofia Live... прочети още »
13.03.202415:34

Ариана Гранде издаде и втори вариант на най-новия си албум

Изминаха само няколко дни, откакто Ариана Гранде издаде седмия си албум "Eternal Sunshine". Но изненадите от певицата продължават.   Гранде изпълни обещанието, дадено през изминалите дни, и изненадващо пусна това, което самата тя определи като ''леко луксозна'' версия на новия ѝ албум, включваща четири... прочети още »
13.03.202414:48

Ваня Щерева с нова песен - "Не ти отива"

Новата песен на Ваня Щерева - "Не ти отива", ненадейно изпреварва с премиерата си други нейни запланувани проекти.    Демо версията на песента е предвидена за Мила Роберт, правят я заедно с Камен. Впоследствие подаряват бийта и припева на Ваня. Тя запълва липсващите части в музиката и написва текста. После Роби допълва... прочети още »
13.03.202412:28

Гаф: Мадона се скара на инвалид по време на концерт

Освен с невероятното шоу, турнето на Мадона ще бъде запомнено и със серията от гафове.   По време на един от концертите си, част от The Celebration Tour, 65-годишната певица направи огромен гаф, засрамвайки се пред публиката. Кадри уловиха момента, в който Мадона пита един от присъстващите: "Какво правиш седнал? Какво получаваш... прочети още »
13.03.202409:20

Малума и Сусана Гомес станаха родители

Певецът Малума стана татко. Хитмейкърът разкри, че е посрещнал първото си дете с приятелката си Сусана Гомес през уикенда.   "На 9 март в 08:23 ч. се роди любовта на живота ни, Парис Лондоньо Гомес", така оповести новината той в Instagram. "Благодаря на всички за пожеланията. Най-голямата ми мечта е да бъда баща",... прочети още »
12.03.202415:37

Актрисата Ванеса Хъджинс и съпругът ѝ очакват първото си дете

Една тайна беше разкрита по време на 96-тата церемония по раздаването на наградите ''Оскар''. 35-годишната Ванеса Хъджънс от популярния филм ''Училищен мюзикъл'' е бременна с първото си дете от съпруга си Коул Тъкър.      Актрисата дефилира по червения килим на наградите... прочети още »
12.03.202414:03

Били Айлиш стана първата певица, печелила два пъти...

Въпреки огромния зрителски интерес към филма ''Барби'', лентата за русата кукла успя да спечели само една награда ''Оскар'' - за оригинална песен за ''What Was I Made For?'' на Били Айлиш и брат ѝ Финиъс О'Конъл. А Били Айлиш влиза в историята.   Поп звездата стана първата певица,... прочети още »
12.03.202409:12

Юпитер 7 с нов сингъл - "Двамата с теб"

След първия сингъл на младата група Юпитер 7 - "Как искам", който ни донесе свежо и безгрижно лятно настроение, дойде и моментът да представят своята нова песен.   Тя се казва "Двамата с теб" е повлияна от денс течението на осемдесетте години, но съчетана с характера на музиката днес. Видеото е изцяло дело на Жоро... прочети още »