Шоубизнес

05.12.201313:15

Leona Lewis издава коледен албум, чуй първия сингъл

Подготовката за предстоящите коледни празници наближава и тази година има още една причина за добро настроение, наречена Christmas, With Love, новият албум на Leona Lewis, който излиза на 9 декември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.   Christmas, With Love е колекция от коледни класически хитове и нови песни, записани от британската... прочети още »
05.12.201311:24

Beyoncé и Jay-Z на веган диета

 Beyoncé и Jay-Z ще се подложат на стриктна веган диета в продължение на целия декември, пише бгнес. Двойката ще опита да се подготви здравословно за последния месец на 2013 като прокуди месото и млечните продукти от дома си. Решението е било взето на рождения ден на рапъра.   "На 3 декември, ден преди 44-тия ми... прочети още »
05.12.201310:37

Интервю с Tupac стана анимационен филм (видео)

Аудиозапис на интервю с легендарния рапър Tupac Shakur от 1994 бе превърнат в анимационен филм, пише бгнес.   В интервюто с Benjamin Svetkey Tupac говори за смъртта, успеха, популярността, творчеството, отношението към правителството и религията. На въпроса как се вижда след 10-15 години, рапърът отговаря така: "В най-добрия... прочети още »
04.12.201313:34

Охрана наглежда Justin Bieber докато спи

19-годишният Justin Bieber е наел специална охрана, която да го гледа, докато спи, информира бгнес.   Певецът е станал толкова параноичен след инцидент с полудели фенове в хотелската му стая, че е наел 24-часова охрана. Големите мъжаги го наблюдават като детегледачки, дори когато спи. "Justin постоянно чува шумове. Струва му се,... прочети още »
04.12.201312:20

Виж видеото на новата песен на Lorde - "Team"

"Team" идва от дебютния албум на изпълнителката, Pure Heroine. Видеото е било идея на младата изпълнителка.     "Клипът дойде от един мой сън преди няколко месеца, за тийнейджъри, живеещи в свой собствен свят - свят със своя йерархия и приемане, в който момчето, което е втори помощник, има акне на лицето и... прочети още »
04.12.201311:59

Чуй микс на най-горещите хитове на 2013 от DJ Earworm

Вече чухме микс на DJ Konsky, сега е време да чуем кои хитове - и най-вече как точно миксирани - ни предлага DJ Earworm. Вижте по-долу и пълния траклист на микса.     Съдържание: Avicii feat. Aloe Blacc – Wake Me Up  Bruno Mars – When I Was Your Man  Capital Cities – Safe &... прочети още »
04.12.201311:16

Katy Perry стана посланик на добра воля на УНИЦЕФ

Katy Perry стана поредната звезда, която обединява силите си с Детския фонд на ООН (УНИЦЕФ) в качеството си на посланик на добра воля, съобщава бгнес.   Певицата обяви новата си роля вчера и сподели, че причината да се съгласи е пътуването й неотдавна до Мадагаскар, което променило живота й. "Това пътуване промени живота ми.... прочети още »
03.12.201314:48

Justin Bieber с чувствено видео към сингъла "All That...

Justin Bieber публикува пълната продължителност на клипа към последния си сингъл, "All That Matters". Това е втора песен от публикуваните в рамките на "Музикалните понеделници", чийто клип показва 19-годишният изпълнител.     Горещите сцени в клипа са в партньорство с модела Cailin Russo. "Текстът... прочети още »
03.12.201313:50

Последният албум на One Direction с нови рекорди

Midnight Memories, новият албум на One Direction е най-бързо продаващият се албум за 2013, след като оглави официалната класация на Острова с невероятните продажби от 237,338 копия в първата седмица от премиерата.    Другият рекорд за бандата е онлайн предаването "1D Day", което се състоя на 23 ноември и се превърна в... прочети още »
03.12.201313:34

Taylor Swift: Мъжете се плашат от мен

Taylor Swift мисли, че мъжете се плашат от нейния успех. 22-годишната певица е една от най-успешните поп звезди в света. Според нея, заради славата и високия й социален статус някои мъже се плашат да се сближат с нея, пише бгнес.   "Поне предполагам, че е това. Не е все едно да погледа някой и да му кажа: "Хей, плашиш ли се... прочети още »
03.12.201310:21

Чуй съвместната песен на John Mayer и Katy Perry

Връзката на Katy Perry и John Mayer мина отвъд границите на личното и се прехвърли в професионалния им свят. Една от любимите, макар и не особено устойчиви досега, двойки в модната индустрия издаде обща песен, озаглавена "Who You Love".     Изпълнението е част от шестия студиен албум на Mayer, Paradise Valley,... прочети още »