Карла Бруни чака близнаци през октомври?

На 43-годишна възраст първата дама на Франция, Карла Бруни, е бременна с близнаци, съобщи в. Daily Telegraph, позовавайки се на сп. Voici.

Бившият супермодел и настояща певица е в центъра на вниманието, след като през миналата седмица се появиха слухове в медийното пространство, че очаква първото си дете от френския президент Никола Саркози.

Самата тя намекна за това в интервю в понеделник. На директен въпрос дали очаква бебе, Бруни заяви: "Ако ми позволите, бих предпочела да не отговарям на тези въпроси, свързани със семейството ми.

Бих искала да ви говоря като жена на жена за семейния си живот, за личните ми мечти, защото съм наистина много словоохотлив човек.

Но по този въпрос ще си замълча. Не от арогантност или защото ми харесва да пазя тайни. Няма да кажа нищо по този въпрос от предпазливост. Освен това включва и други хора".

Засега от Елисейския дворец отказват да потвърдят или опровергаят информацията.

Така или иначе, френските медии коментират, че октомври е идеалният момент Карла да роди, тъй като тъкмо тогава Саркози ще стартира кампанията си за президентските избори през май 2012 г.

Карла Бруни вече има син от първия си брак. 56-годишният Саркози пък има трима синове от предишните си два брака.