Спа уикенд за двама в 5 звезден хотел в Словения от www.roda.bg

Посетителите на сайта на мегамаркети Roda могат да участват от юни до септември месец в игра, необвързана с покупки, за да спечелят спа уикенд за двама в 5 звездния хотел Livada Prestige в Словения.

Всички правила на играта и начините за събиране на бонус точки можете да научите на www.roda.bg. Победителят в атрактивната игра ще стане ясен на 25 октомври т.г., а за още 100 участника в нея ще има поощрителни награди.

В периода до 25 септември клиентите на мегамаркети Roda могат да се включат и в лоялната програма на компанията. Тя им осигурява възможност да купят с отстъпка от 60% оригинални продукти с марката Дормео, които не могат да бъдат намерени в търговската мрежа. За целта трябва да бъдат събрани 15 стикера като всеки стикер се равнява на 10 лева от сметката.

Висококачествените продукти, от които могат да избират клиентите на Roda, са: завивка „Четири сезона”, анатомична възглавница, възглавница, която може да промени формата и дебелината си, декоративни одеяла за момичета и момчета, както и цветна лампа, която се регулира с допир. Играта и лоялната програма на мегамаркет Roda са част от цялостната политика на компанията да предлага на своите клиенти високо качество на много изгодни цени.

Всяка събота и неделя клиентите на веригата получават 10% отстъпка от сметката си при покупка над 40 лв. Отстъпката не е валидна за продукти включени в други промоционални активности.