Какви качества трябва да притежава жената в леглото?

Мъжете определят сексуалността на жените по различен начин, но има някои "критерии", които всички кандидатки за сърцето му трябва да покриват.

1.Едно момиче трябва да е игриво. Според мъжете трябва да има игриви и забавни жени, които могат да се смеят на самите себе си, без да се страхуват, че това ще развали репутацията им.

2.Жената трябва да е красива. Не съществува определение за "красива жена", но повече мъже я описват така: Хубава фигура и красива коса. Накратко, за да бъдат привлекателни в очите на мъжете, трябва да личи, че жените се грижат за външния си вид.

3.Трябва да е отворена към нови неща в секса. Някои мъже не крият, че искат да се оженят за девица, но понякога жадуват за връзка с жена, която знае как да им достави удоволствие. Всички представители на силния пол са единодушни, че опитът е без значение, важно е да си готова да експериментираш.

4.Жената трябва да казва "благодаря". Мъжете обичат да чуват оценка за техните усилия да изберат ресторант, да купят цветя и т.н. Те високо ценят жените, които умеят да се отблагодаряват и по този начин да показват, че наистина оценяват постъпката им и са прекарали добре.

5.Жената трябва да може да се целува. Всеки мъж иска да попадне на жена, която когато го целува, земята пропада под краката му. Това умение значително увеличава сексапила в очите на мъжа.

6.Жената трябва да нарушава правилата. Всички момичета имат правила и принципи, но е задължително понякога да си казват "Днес е ден без правила". /БГНЕС