Нова ТВ с нова визия, "Кино Нова" сменя Диема 2

От 12 септември зрителите на Нова Телевизия са свидетели на новата визия на каналите в семейството на "Нова телевизия". Основният канал е с различно лого и опаковка, като обещава и съвсем различна и обновена програма с невиждани досега формати.

Безспорно обаче, по-голямата новина е краят на "Диема 2", която остава в историята. Каналът вече се нарича "Кино Нова". X-Factor, музикалният формат  на Нова телевизия ще Ви направи съпричастни към  съдбата на море от талантливи изпълнители, в компанията на Мария Илиева, Васко Василев, Поли Генова и Мага..

Бъдете сигурни, че нито едно българско семейство няма да пропусне срещата с героите от сериала „Етажна собственост"  - една история изпълнена с битова страсти и панелен хумор, разказана в най-новия сериал на Нова телевизия.

Ще проследим в развитие и сагата „Фермер търси жена". Вече са налице и първите фаворитки за  ръката на  иначе суровите мъже с безкрайно топли сърца.

Двама чужденци пък ще се слеят с българския бит, с културата, автентичните нрави и обичаи – във всеки епизод ще видим събрани на едно място вродения позитивизъм на двамата герои и изконното българско гостоприемство. „Изгубени в България" е вашето място да се намерите!

Както вече знаете, нашата Калина Стефанова, която води ежедневното си шоу в ефира на Радио FM+ от 11 до 14ч. също е новото лице на Нова Телевизия. Тя, заедно с Иво Христов са домакините в неделя сутрин в "Рулетка".