Запознай се с актьорите от театъра на Армията

Театърът на Българската армия отваря вратите си за всички, които биха искали да видят онова, което обикновено остава скрито за публиката.

Най-големите звезди на трупата ще развеждат посетителите из репетиционните, гримьорните, перукерните, ателиетата на театъра.В инициативата, която е по повод празника на София, ще се включат Меглена Караламбова, Йоана Буковска, Анастасия Ингилизова, Дони и Нети, Стойко Пеев, Илия Добрев. Всичко започва в 11:00 часа и ще приключи късно вечерта.

Освен да се разходят из Театъра на Българската армия посетителите ще получат и възможността да се почувстват като актьорите от трупата му. Стига да искат, ще има кой да ги гримира, фризира и да им избере театрален костюм, който да облекат. От преобразяването, по-късно те ще получат на електронната си поща, и безплатна снимка.

По време на Деня на отворени врати ще може да се наблюдава репетиция на хитовия спектакъл "Ножица-Трепач". В нея ще участват Александра Сърчаджиева, Веселин Ранков, Иван Радоев.

За децата - актьори от театъра ще четат приказки, а Ненчо Илчев ще прави фокуси.

Отворено за посетители ще бъде и звукозаписното студио на Дони, което се намира на четвъртия етаж.

В 19:00 часа на голямата сцена започва комедията "Много шум за нищо". Това е единственото събитие, за което ще трябва билет. Цената му е промоционална - 5 лева.

Само през днешния ден на тази цена ще могат да се купят билети и за всички останали спектакли, включени в програмата за септември, на Театъра на армията.