Виж Алекс и Момчил от Kofein! на 15.10.1992г.

Представяме ви сутрешното шоу Kofein! в най-новия си състав - Александра Анева и Момчил Степанов. Шоуто на най-младите водещи в Радио FM+ започна през лятото на тази година. Изключително позитивни, усмихнати и свежи, а раздават и най-добрите награди в ефира.

Кой е Момчил Степанов? Момчил Степанов всъщност е Момчил Мясищев. Степанов е второто ми име, което реших да използвам като по-лесно за възприемане. Писна ми като си казвам фамилията да ми отговарят с "Как, как?" и да обяснявам буква по буква как се пише. Иначе съм на 25г, зодия Лъв, сутрин - радиоводещ, следобед - актьор на свободна практика, а през останалото време - всичко останало. Израснал съм с музиката, от малък свиря на китара и пея, но така и не успях да превърна това си хоби в професия.

Момчил духа свещичките на шестия си рожден ден. Радио FM+ се ражда през същата 1992 година.

И двамата сте завършили актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, а сега сте една сцена в радио FM+. Различно ли е и с какво?
Да, различно е. В театъра репетициите са в продължение на седмици и месеци. Всичко е предварително уговорено, анализирано, раздробено на съставните му части, след което отново сглобено. А в радиото... да, имаме опорни точки - но всичко останало е импровизация. Хората, с които разговаряме са съвсем истински и не подлжат на режисура. На мен специално това ми е "най-сладко", всеки ден е различен и непредвидим.

По какво могат да ви разпознават хората ако не виждат кое радио слушат?
По това, че се стремим винаги да сме позитивни, актуални, забавни, приятелски настроени към слушателите ни и един към друг. Не се караме със слушателите, от нас няма да чуят за поредната катастрофа или предизборен дебат, за които така или иначе могат да се чуят навсякъде.

"На 15 октомври 1992г. стартира Радио FM+ - първото частно радио в България. Ти с какви игри се забавляваше по онова време, когато все още детството не минаваше пред компютъра."
По това време.... току що съм бил навършил 6 години. Играех футбол, много исках да стана футболист, но никак не ме биваше. Както и сега  ходех с едно приятелче за риба... току що се бях научил да чета. Бях много любознателно хлапе, първата ми прочетена книга беше "Детска енциклопедия на науките" - ходех на предучилищна и вървях по пътя, четейки от разтворената огромна книга. Досмешава ме като си помисля как съм изглеждал отстрани. Доста нелепа картинка.

 

Коя е Александра Анева? Надявам се, че съм аз smiley Иначе съм Алекс от Кофеин, Аля  за приятелите ми и обикновено Александра за майка ми и съпруга ми.
И двамата сте завършили актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, а сега сте една сцена в радио FM+. Различно ли е и с какво?

Разбира се, че е много различно, но има една много съществена прилика - и двете неща си имат краен потребител - слушател или зрител и в двата случая хората не се интересуват болен ли си, наспал ли си се или дали си се скарал с мъжа си в къщи. А и в двете има по малко магия, което е прекрасно.
По какво могат да ви разпознават хората ако не виждат кое радио слушат?

Оххх..много труден въпрос - по сините ни очи smileyШегувам се, по това, че сме добронамерени.

На 15 октомври 1992г. стартира Радио FM+ - първото частно радио в България. Ти с какви игри се забавляваше по онова време, когато все още детството не минаваше пред компютъра?

Криеница, стражари и апаши, картоф, карти, беряхме джанки, череши…имах страхотно детство и имам леки подозрения, че още не е свършило!smiley
 

Малката природозащитничка Алекс