Топ 10 на най-лошите коледни песни на всички времена

Коледа е близо, от всякъде се чуват празнични звънчета и по ноти се призовава за любов под имела (от анг. mistletoe) или по нашенски до елхата.

Радио, телевизия и шопинг центрове ни зареждат с толкова много коледна музика, че да ни държи до другата година по същото време.

Ето и Топ 10 на най-неприятните коледни песни. Бързаме да поясним, че тук няма да откриете "Last Christmas" на Джордж Майкъл или "All I Want For Christmas Is You" на Марая Кери. Препоръчително е слушането на тези песни само веднъж на fmplus.net!

1 - "Cherry Cherry Christmas" на Neil Diamond.  Чуйте само началото на текста и няма нужда да обясняваме защо това е първото място.

2 - "8 Days of Christmas" на Destiny's Child. И най-добрите артисти, като Бионсе, са изпадали в подобни конфузни ситуации...

3 - "Jingle Balls" на Korn. Предупреждаваме ви, че това е истинска гавра с коледната музика.

4 - "Jingle Bells" на Barbara Streisand. Тук поемете въздух и се успокойте, защото от ритъма на това изпълнение, може да ви се прииска да тичате на едно място.

5 - "Santa's Beard" на The Beach Boys. Ако сте истински фен на "плажните момчета" не си причинявайте това!

6 - "Christmas Conga" на Cindi Lauper. Момичето, което олицетворяваше бунта на 80-те, тук звучи отчайващо кънтри!

7 "Wonderful Christmas Time" на Paul McCartney. "Динг-донг, динг-донг..."Как така Сър Пол е успял да направи коледна песен, подходяща само за евтин анимационен филм, никой не знае.

8 "Christmas Through Your Eyes" на Gloria Estefan. Глория е съавтор на текста, но като че ли писането на музика не е нейната стихия.

9 - "Jingle Bell Rock" на рокаджията Billy Idol. Не толкова песента, но съчетанието й с видеото е истински смущаващо.

10 - "Oh Holy Night" на Celine Dion (на снимката горе). Дълго и толкова затрогващо изпълнение на Селин, че към края му започнахме истински да се притесняваме не само за гласа й, но и за нашите уши.