Водопад, коли за милиони и диаманти избират звездите за подаръци

Холивудската звезда Анджелина Джоли е подарила на партньора си Брад Пит истински водопад в Калифорния, със земята към него.

Познавайки любовта на Брад към архитектурата, Анджелина е решила да му направи този необичаен подарък. През 2006 г. двойката е посетила прочутата "Къща над водопада" в щата Пенсилвания, която е построена през 1935 г. от американския архитект Франк Лойд Уебър.

"Брад винаги е харесвал "Къщата над водопада". За него това беше незабравимо посещение. Анджелина винаги е искала да му подари нещо уникално. Тя знаеше за неговото увлечение по архитектурата и помисли, че този имот в Калифорния е най-подходящия", заяви близък на двойката, който разкрива, че актьорът дори планира да построи там дом, чийто архитектурен дизайн да е негово лично дело.

Това да подариш водопад определено е нестандартен и доста скъп подарък. Ето и други звездни подаръци, които ни привлякоха вниманието със своята оригиналност, цена, форма, цвят и тн.

Очевидно колите са на почит от богатите. Певицата Марая Кери получи от съпруга си Ролс Ройс за космическата сума от 400 000 долара. Колата е със специален номер, на който вместо цифри е написано “mommyMC”. Бионсе пък избра за любимия си Jay Z спортно Бугати, за което черната дива е платила не един, а два милиона долара! Любовта на бременната певица очевидно е огромна... Шоугърлата Парис Хилтън няма никакви финансови грижи и сама си подари за Коледа розово Бентли за "скромната” сума от 285 000 долара. Освен, че е розова, колата е украсена и с диаманти.

Доста по-интересен подарък направи една от най-богатите жени на планетата. Телевизионната звезда Опра Уинфри подари на 100 свои служители луксозен круиз по Средиземноморието. Щедростта на Опра струва 750 000 хиляди долара.

Нестандартен коледен подарък получи малката Сури Круз. Невръстната дъщеря на Том Круз вече има собствено пони, което ще язди облечена с дизайнерски дрехи и бижута на стойност 130 000 долара.

И накрая, но в никакъв случай не на последно място, идва един не чак толкова оригинален подарък, но направен от един наистина добър съпруг. Бен Афлек дари за Коледа на Дженифър Гарнър, с която имат три деца, седем каратов диамантен пръстен за това, че е "много добра майка”. Колко неоригинално!
 

Свързани новини