Нов начин да победите стреса с българска рецепта

Между 2 срещи, 4 телефонни разговора и 1 изпуснато такси, продължаваме да се чудим как все още не сме изгубили разсъдъка си.

Натовареното ежедневие не ни оставя и миг свободно време, което да отделим на здравето и духа си, а процентът на млади хора, които страдат от сърдечни проблеми нараства непрекъснато.

Ето защо се зарадвахме да се запознаем с една нова концепция за добър живот, която не отнема време, лесно достъпна е и е български патент.

От скоро по рафтовете на добрите ни бензиностанции се появи една нова натурална безалкохолна напитка, която ни впечатли първо с опаковката си, а после и със своя ефект и история. Името е Hellby (Хелби), а патентът е български. Hellby е натурален безалкохолен продукт от ново поколениe, който няма типичен аналог. Произведен от лечебни растения, плодове, пчелен мед, винено грозде и маслинови дроги, Hellby  е напитка с оптимална енергийност, богата на aнтиоксиданти, ензими , витамини , минерали.

Патентованата технология на Hellby запазва по естествен начин биологично активните и минерални вещества от плодовете, билките и меда и гарантира усещането за чиста природа. Напитката не съдържа консерванти и допълнителни захари.
Hellby е създаден от семейна компания, основана през есента на 2002 г. от Д-р. Инж. Георги Мичев  и съпругата му, които през изминалите 30 години развиват и патентоват продукти в областта на енологията и безалкохолната индустрия. За нас беше изключително удоволствие да се запознаем с тези двама души, които с познанието си за природата и добрия начин на хранене ни пренесоха в един по-добър свят.

Hellby  ще откриете в 3 варианта:
Hellby Sedativa въздейства успокояващо върху човешкия организъм, има антистресов ефект и спомага за освобождаването на натрупаните в тялото токсини.
Hellby Bioflavon оказва благотворно въздействие върху сърдечносъдовата система, усвоява вредните вещества в организма и предпазва от лошата околна среда.
Hellby Diet е най-новият продукт, който е подходящ за хора с диабет и проблеми с теглото. Той съчетава силното антиоксидантно действие, профилактичния ефект за сърдечносъдовата система и действа ободряващо.

Повече информация за продуктите и компанията ще откриете тук www.drinkhellby.com.