Ники Кънчев дава 100 хиляди лева от Естония

Нова телевизионна игра с водещ Ники Кънчев ще се завърти в ефира на Нова телевизия през март. Тя се казва "Да ти паднат 100 хиляди" и в нея също като в "Стани богат" участниците ще се борят за парите, като отговарят на въпроси.В играта двойка участници ще получават високата сума още в началото, като за всеки грешен отговор, който дадат, ще губят част от парите.

Освен голяма награда покрай участието си в надпреварата играчите ще отидат и до Талин, защото предаването ще се снима в столицата на Естония. Шоуто е реализирано в близо 30 държави в цял свят, а в момента "The Money Drop", по чийто формат е направена играта, е сред най-популярните по света.

Над 20 000 души са заявили желанието си за участие досега. Сред тях са майки с дъщерите си, над 60-годишно семейство, българин, който се върнал от Лондон, за да се включи с приятел, както и блондинки, явили се на прослушването с кучетата си чихуахуа. “В тази игра се изисква смелост, риск и застраховка. Не може да кажеш “Аз съм дотук”" и да се откажеш. Сега трябва да играеш докрай - няма отказване”, обяснява Ники Кънчев.