ПРИОРИН - мечтаната коса от корена до върха

Повече от 50 години Приорин се грижи косата на жената да бъде здрава и красива. Формулата на Приорин е една от първите, създадени с тази цел, която продължава да се развива и през 21-и век. Към доказано работещите ù съставки е добавен Биотин, с който Приорин работи още по-добре.

Корените на косата играят основна роля в нейния растеж. Там се образуват клетките, които изграждат косъма, и той получава своя цвят. Това е интензивен процес, който изисква много енергия.

Приорин дава на вашата коса тази енергия, защото Приорин работи отвътре навън. Приорин започва да действа още в корените на косата и доставя важни елементи и хранителни вещества, необходими за здрава, красива и силна коса.

Комбинацията от съставки във формулата на Приорин е уникална:

L-Цистин е основен градивен елемент на кератина. Кератинът е главният компонент на косата и ноктите, засилва растежа на косата и спомага за нейната здравина.

Екстрактът от просо съдържа редица важни микроелементи, които са естествените градивни елементи на косата и ноктите.

Пантотенова киселина (витамин В5) помага за поддържането на здрава и силна коса чрез стимулиране на процеса на създаване на нови клетки, от които се изгражда косъмът. Тя участва и в усвояване на енергията от хранителните вещества.

Биотин или познат още като витамин Н допълнително подсилва действието на тези съставки, подпомага биологичния процес, осигуряващ устойчива структура на косъма и ноктите.

Приорин помага на косата Ви да бъде здрава и блестяща – при стрес, при смяна на сезоните, при възстановяване след заболяване или след раждане.

Приорин действа, когато косата Ви е загубила жизнеността си или загубата на коса е по-висока от обичайното. Обичайната загуба на коса е около 50-100 косъма на ден. С две капсули на ден, приемани с чаша вода след хранене, Приорин стимулира растежа на косата, прави я здрава, жизнена и красива. Така Ви дава самочувствие и увереност.

Препоръчително е Приорин да се използва от три до шест месеца. При необходимост курсът може да се повтори.
Подходящ е за продължителна употреба, но в никакъв случай не е заместител на добре балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Приорин е изцяло натурален продукт!
Приорин възвръща здравината и блясъка на Вашата коса!