RADIOCAST ангажира вниманието над 520 часа месечно

Само за месец новата дигитална платформа RADIOCAST успя да натрупа солидна аудитория. Различните епизоди в RADIOCAST са ангажирали уникални потребители в над 5 000 гледания на YouTube, заковани в 520 часа месечно.
 
RADIOCAST събира вече над 300 абонати на канала, както и висока ангажираност във Facebook и Instagram. Само за последните 7 дни информацията в социалните мрежи е достигнала до над 10 000 потребители, реагирали на съдържанието.
 
Освен на високата оценка от страна потребителите, RADIOCAST се радва и на изключително медийно внимание. Широко отразен бе подкастът с мегазвездата Сам Райдър, който даде най-дългото си интервю в България именно за RADIOCAST:  
 
 
Разговорът на DIA със Сам Райдър получи реакция и споделяне и от официалната фен група на звездата, с над 130 хиляди последователи. Феновете благодариха на RADIOCAST за страхотната възможност изкуството на Райдър да достигне до още повече хора в България. Очаква се представителят на Великобритания в Евровизия да бъде подкрепен стабилно именно от българската публика, на конкурса в Торино, през месец май.
 
 
След медийния шум около епизода със Сам Райдър, подкастърите вече залагат коя ще е следващата голяма звезда-гост на RADIOCAST. От екипа на платформата засега предпочитат да държат това в тайна, но обещават, че съвсем скоро ще се обяви и следващото мегапопулярно име, което ще разкрие своите тайни пред RADIOCAST водещите - Елена Розберг, Петко Кралев, DIA и Кристина Цветкова.

Свързани новини

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024